• Oldstars Fc Groningen organiseert samen met vv B.N.C. walking Football

 • Ben jij tussen de 55 en 75 jaar oud en wil je nog actief bezig zijn en sociale contacten aangaan? Geef je dan op voor Walking Football. Fc Groningen en vv B.N.C starten dit initiatief om een leuke en verantwoorde vorm van bewegen en sociale contacten op te doen voor ouderen met hun leeftijdsgenoten.

   

  55 plus maar te jong om stil te zitten? Kom wandelvoetballen bij vv B.N.C.

  Walking Football is een relatief nieuwe voetbalvorm voor mannen en vrouwen ouder dan 55 jaar. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het wordt op een veld van 20 bij 40 gespeeld.

  Het is een mooie samenwerking. Fc Groningen doet de fysieke begeleiding van het walking football vanuit hun expertise op het gebied van verantwoord bewegen en sport voor ouderen. De spelers worden individueel en als groep door de Fc begeleid. vv B.N.C stelt haar faciliteiten beschikbaar, waar het gaat om de voetballen, sportvelden en de kantine voor gezelligheid.

  Vind jij het leuk om samen met Groningen en vv B.N.C deze voetbalvorm dit seizoen uit te proberen, kom dan naar de training. Deze vindt plaats op dinsdag 5 april om 19:00 we starten met een kop koffie en een klein uitleg over het walking football aansluitend om 19:30 starten we met een proeftraining. 

  Op basis van deze ervaring wordt er gestart met een regulier programma rondom Walking Football. Ook wordt er gekeken of we kunnen aanhaken bij de regionale Walking Football competitie.

  Interesse? Woon je in buurt of in de gemeente oldambt en/of omstreken Meld je dan aan bij Freddie Nap voorzitter van vvB.N.C. via email voorzitter@vvbnc.nl of via telefoon 0651545451, graag met naam, geboortedatum en contactgegevens. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht.