• Jeugdtrainer jo-17 gezocht

 • Gezocht Jeugdtrainer voor vv B.N.C. JO17-1

  Voetbalvereniging BNC is volop in ontwikkeling. Onze club heeft een grote historie binnen het amateurvoetbal in Finsterwolde en omstreken.

  Voor het seizoen 22-23 zijn wij op zoek naar een Jeugdtrainer voor onze talentvolle JO17-1. Dit team werd in het seizoen 21-22 kampioen en gaat dit seizoen in de 2e klasse spelen.

  Wat bieden we jou:
  Een unieke sfeer, BNC staat bekend als gezellige, maar ook zeker ambitieuze voetbalclub. Er heerst een gezellige, sociale sfeer waar je elkaar met respect behandeld en waar iedereen open staat voor nieuwe idee├źn en verbeteringen. Daarnaast zal er een vergoeding voor staan.

  Wat verwachten we van jou?
  De jeugdtrainer van BNC heeft een positieve uitstraling, toont initiatief en werkt graag samen om de ontwikkeling van het team en de club te stimuleren. Ervaring is goud waard, maar enthousiasme, betrokkenheid en inlevingsvermogen is minstens zo belangrijk. Wij zijn graag de eerste ervaring voor jou als nieuwe ambitieuze trainer!

  Geïnteresseerde trainers kunnen een reactie met korte omschrijving van zichzelf, een sportieve cv sturen naar: e.molema@ziggo.nl