•  Zoals vele verenigingen kent ook v.v. B.N.C. een activiteitencommissie.

  Het doel van de activiteitencommissie is het versterken van de binding met en tussen de leden van onze vereniging. De commissie hoopt op deze manier de betrokkenheid van de leden bij de vereniging te bevorderen en de goede sfeer binnen de verenging te stimuleren.

  Deze doelstellingen worden bereikt door het organiseren van activiteiten. Dit kunnen voetbal-activiteiten zijn, maar ook andere niet direct voetbal-gerelateerde activiteiten waarbij de leden met elkaar ongebonden en in ontspannen sfeer samenkomen.

  Wat organiseren wij onder andere?

  Te denken valt aan de spooktocht, waarbij men in groepjes door de bossen in Finsterwolde loopt en onderweg de gekste dingen voorbij ziet komen. Ook staan er weer een aantal activiteiten op de agenda zoals een Familiedag, Bazar, pubquiz, Oktoberfest en de Nieuwjaarsborrel. ook worden er jaarlijks bingo en klaverjas avonden georganiseerd waarvan de klaverjasavonden in competitie verband worden gespeeld. Natuurlijk mag onze jaarlijkse jeugdkampreizen niet worden vergeten. Om vervolgens geld in te zamelen wordt er meegedaan aan de Grote Clubactie en worden er tijdens de jaarwisseling oliebollen verkocht. Dit uiteraard met als doel nieuwe attributen te kunnen aanschaffen of activiteiten te kunnen blijven organiseren. 

  Heb jij als lid nog leuke Ideeën?

  Natuurlijk staan wij als activiteitencommissie altijd open voor leuke en vernieuwende ideeën, wij horen dus graag jouw ideeën en meningen als lid binnen de vv B.N.C. aan. Je kunt ons simpelweg altijd bellen of schiet één van de commissieleden even aan op het sportpark. Samen met alle leden van de vv B.N.C. hopen wij een groot aantal leuke activiteiten te blijven organiseren, zodat we samen een hoop gezellige momenten mogen beleven!

   

  De Commissie is te bereiken via de mail activiteitencommissie@vvbnc.nl

 • Verenigingsactiviteiten